Eclipse MicroPen vizează stimularea producției de colagen, reducerea liniilor fine și a ridurilor, a vergeturilor și a cicatricilor. Eclipse MicroPen a fost folosit cu succes pentru refacerea parului în cazuri de alopecie. Eclipse creează o multitudine de micro-leziuni punctiforme in derm, stimulând producerea de colagen și elastină.

Un capăt de unică folosință ce conține 12 microace este atașat la dispozitivul MicroPen. Esteticianul aplică pe față un strat subțire de gel și selectează profunzimea cu care se va lucra în funcție de tipul de tratament și de zona ce urmează să fie lucrată. Apoi se aplică dispozitivul de piele și este plimbat pe toată suprafața zonei tratate.

În comparație cu alte terapii ce folosesc cu alte terapii ce folosesc lumină și căldură, Eclipse MicroPen crește eficiența tratamentului fără să provoace vătămarea stratului epidermic. Viteza de 8500 de rotații pe minut reduce disconfortul din timpul tratamentului, însă ajută la absorția acizilor și a peptidelor pentru un rezultat final spectaculos.

Eclipse MicroPen este un dispozitiv extrem de ușor de utilizat, ce oferă rezultate incredibile.

noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

E-mail

salonavenuedee@gmail.com

Telefon

0760263282

Adresa

Târgovişte, Bulevardul I.C. Brătianu, vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița

Intră în contact cu noi...

Luni-Vineri9:00 - 20:00
Sâmbătă9:30 - 17:00
Duminicăînchis