Termoterapie cu Tunel No Cellulite


Tunelul cu infraroșu No Cellulite este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid și în kilograme și în centimetri. Ideală pentru tratamente anticelulită și pentru împachetări corporale. Raezele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: -circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortificat; -corpul slăbește în kilograme și în centimetri.

Aplicații Tunel cu infraroșu No Cellulite:

-Tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutății

-Tratamente anticelulită cu rezultate vizibile rapid; -Îmbunătățirea circulației sanguine și întărirea sistemului imunitar;

-Accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal;

-Balansarea acidității și alcalinității în organism;

-Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în acest tunel elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces în organism.

Caracteristici – Două cupole culisante, cu setări diferențiate;

– Închidere ermetică, pentru ca organismul să absoarvă mai bine razele infraroșii;

– Încălzire diferențiată infraroșu pe cele două cupole;

– Pupitru de comandă modern vine în ajutorul terapeutului facilitând stabilirea ședinței;

– Temperatura atinge 65-70 de grade Celsius

– ideal pentru a accelera procesul de transpirație, fără a genera dsiconfort. Datorită modalității sale de închidere, temperatura de interior se va mări iar în acest fel se produce o transpirație intensivă și mai mult benefică.

Efectul termic oferit de razele infraroșii este una care este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât deși senzația de disconfort termic este minimă (la suprafața pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu) rezultatele sunt de două ori mai bune.

Corpul depozitează în decursul vieții tot mai multe substanțe nocive, metale grele și grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală sub straturile inferioare de piele.

La căldura pătrunzătoare și de profunzime a razelor infraroșii se activează procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă ca substanțele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori. Dacă la sauna obișnuită tranpirația constă în marea majoritate din apă și doar maximum 15 % grăsimi și alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare infraroșu, transpirația constă în aproximativ 25-30% din grăsimi, metale grele și substanțe.

noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

E-mail

salonavenuedee@gmail.com

Telefon

0760263282

Adresa

Târgovişte, Bulevardul I.C. Brătianu, vis-a-vis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița

Intră în contact cu noi...

Luni-Vineri9:00 - 20:00
Sâmbătă9:30 - 17:00
Duminicăînchis